Tip mixt: Atunci când o persoană are mai multe tipuri de amăgire.

Tip mixt: Atunci când o persoană are mai multe tipuri de amăgire.

Expirați în timp ce crăpați, aducând piciorul stâng și brațul drept în sus pentru a se întâlni (ilustrat) și apoi coborâți spre poziția de pornire. Faceți 15 repetări și apoi schimbați laturile. Zoom imagine RELATAT: 5 se deplasează pentru a-ți lucra absul din toate unghiurile Oblici externi Oblicii externi sunt o pereche de mușchi largi, subțiri, superficiali, care se află pe părțile laterale ale torsului.

Nu este de mirare: sunt situate în partea superioară a oblicurilor interne. Acestea sunt cele mai cunoscute pentru flexia laterală și rotirea trunchiului și își obțin numele din direcția fibrelor lor, care circulă oblic (pe diagonală) pe laturile abdomenului.

Go-to move: Torso Twist pe Swiss Ball. Răsucirea torsului îți recrutează puternic oblicii externi datorită mișcării de rotație. Așezați-vă pe spate pe minge elvețiană, ținând o ganteră de 10 până la 15 kilograme cu ambele mâini (în imagine). Începeți să răsuciți torsul, deplasând greutatea spre partea dreaptă și apoi înapoi spre centru.

Asigurați-vă că vă angajați nucleul și mișcați încet pentru a obține beneficiul exercițiului. Faceți 20 de repetări pe partea dreaptă și apoi repetați pe partea stângă. Zoom imagine Pentru a-ți lucra pradă în plus față de abs, verificați 5 Mutați la pericol în sus.

Jennifer Cohen este o autoritate de fitness, personalitate TV, antreprenor și cel mai bine vândut autor al noii cărți, Strong is the New Skinny. Cu semnătura ei, abordarea directă a wellness-ului, Jennifer a fost formatorul prezentat la The CWâs Shedding for the Wedding, îndrumându-i pe concurenți să piardă sute de kilograme înainte de marea lor zi și apare în mod regulat pe NBC. s Today Show, Extra, The Doctors and Good Morning America.

Conectați-vă cu Jennifer pe Facebook, Twitter, G + și pe Pinterest. Iată dovada că Facebook vă cunoaște mai bine decât prietenii dvs. Se pare că ar putea exista altceva care vă cunoaște mai bine decât familia și prietenii.

Noile cercetări arată că Facebook-urile au puterea de a prezice personalitatea unei persoane mai bună decât cele apropiate. De Alice Park, Time.com 13 ianuarie 2015 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Imagine zoom Ilustrație: Getty Images Nimeni nu ne cunoaște mai bine decât familia și prietenii, nu?

Cine altcineva ar putea prezice cum vom reacționa la veștile bune și rele, sau dacă alegem plăcinta sau înghețata pentru desert. Facebook, pentru unul singur. Cercetătorii de la Universitatea Cambridge și de la Universitatea Stanford au studiat modul în care Facebook Like-urile se potrivesc cu răspunsurile proprii ale oamenilor la testele de personalitate, precum și cu cele ale familiei și prietenilor apropiați.https://harmoniqhealth.com

Cu suficiente aprecieri de obiecte, mărci, oameni, muzică sau cărți, computerul a fost mai bun pentru a prezice personalitatea unei persoane decât majoritatea celor mai apropiați – cu excepția soților. (Încă ne cunosc cel mai bine, se pare.) MAI MULTE: De ce un buton „Sympathize” de pe Facebook este o idee teribilă Wu Youyou, doctorand la Centrul de Psiometrie de la Universitatea din Cambridge, și colegii ei au investigat anterior cum ar putea modele de computer prezice trasaturi demografice si psihologice la oameni. Dar inspirați de filmul ei, au fost curioși despre cum vor face modelele în evaluarea trăsăturilor de personalitate.

Aceștia au cerut 86.220 de persoane pe Facebook să completeze un sondaj de personalitate cu 100 de întrebări, care a stabilit unde se află pe așa-numitele trăsături Big Five: deschidere, conștiinciozitate, extraversiune, acordabilitate și neurotism. Au analizat apoi Like-urile lor Facebook pentru a genera un model în care Like-urile au fost legate de trăsături.

Îndrăgostiții de meditație, discuțiile TED și Salvador Dali, de exemplu, au avut tendința de a obține un punctaj mai ridicat la deschidere, în timp ce cei cărora le plăcea realitatea vedeta Snookie, dansul și petrecerea erau mai extrovertiți. În medie, oamenii de pe Facebook au avut 227 de aprecieri, iar acestea au fost suficiente informații pentru ca computerul să fie un predictor mai bun al personalității decât un judecător uman obișnuit (cu alte cuvinte, un prieten) și aproape la fel de bun ca un soț.

Cu cât sunt mai multe like-uri, cu atât computerul este mai bun. A fost nevoie de doar 10 aprecieri pentru ca computerul să depășească un coleg de muncă, de exemplu, 70 pentru a face mai bine decât un prieten și 150 pentru a depăși un membru al familiei. MAI MULTE: Cât de bine îți cunoști prietenii de pe Facebook? „Știm că oamenii sunt destul de buni pentru a prezice trăsăturile de personalitate ale oamenilor, pentru că este un lucru atât de important în toate interacțiunile noastre”, spune Youyou. „Dar am fost surprinși de modul în care calculatoarele au reușit să se descurce mai bine decât majoritatea prietenilor, folosind doar un singur tip de date digitale, cum ar fi Facebook Like-uri.” Calculatoarele sunt astfel de predictori buni, deoarece pot lua toate aprecierile la valoarea nominală și să le trateze în mod egal, spune co-autorul Michal Kosinski de la departamentul de informatică al lui Stanford.

Oamenii au tendința de a uita informațiile dacă nu sunt de vârf și au tendința de a da mai multă greutate evenimentelor memorabile sau recente, potențializând evaluările noastre. Dar computerele pot trata fiecare informație în mod obiectiv.

MAI MULTE: Profilul dvs. de Facebook este, de asemenea, un instrument profesional. Totuși, strategia computerului nu este întotdeauna complet exactă. Nu poate ține cont de schimbările în stările de spirit și comportamentele și perspectivele oamenilor și, dat fiind faptul că oamenii sunt notoriu dinamici, aceasta ar putea fi o problemă. (De exemplu, persoanelor care au obținut un scor mai mare pe scara de extraversiune, le-a plăcut să întâlnească oameni noi, dar, de asemenea, în mod inexplicabil, i-au plăcut Tiffany Co, în timp ce cei care erau mai conștiincioși și-au exprimat preferințele pentru ciclism montan și motociclete.) Dar Kosinski consideră că acest tip de modelare a computerului ar putea ajuta procese precum planificarea carierei și recrutarea locurilor de muncă.

Oamenii care intră doar pe piața muncii ar putea beneficia de o astfel de profilare a personalității, care le-ar putea lega mai bine de industriile și locurile de muncă potrivite din aceste sectoare. Un spirit liber căruia îi place să călătorească, să exploreze și să își asume riscuri, de exemplu, probabil nu ar fi fericit în calitate de contabil, în timp ce o persoană introvertită nu ar fi ideală pentru o poziție de marketing sau relații publice.

De asemenea, Kosinski speculează că calculatoarele ar putea eficientiza recrutarea locurilor de muncă. Multe companii folosesc chestionarele de personalitate, în special atunci când caută directori la nivel înalt, dar astfel de chestionare pot fi inexacte și nesigure, deoarece candidații sunt încurajați să dea răspunsurile pe care compania dorește să le vadă.

Este posibil ca computerele să poată veni cu un profil de personalitate mai precis decât aceste chestionare, dacă datele Facebook sunt indicații. Kosinski recunoaște că aplicarea unor astfel de modele este dificilă. „Trebuie să fim cu adevărat precauți și să ne asigurăm că nu supărăm oamenii și nu facem nimic care să încalce încrederea dintre solicitant și angajator, dacă angajatorul începe testarea fără acordul explicit”, spune el. „Dar cu siguranță sperăm că aceste tehnologii pot fi folosite pentru o viață umană mai bună.” Acest articol a apărut inițial pe Time.com.

Iată ce este tulburarea delirantă, potrivit unui psihiatru, tulburarea psihică gravă este rară, dar foarte reală. De Maggie O’Neill 10 martie 2020 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimite mesaj text Tipărire în ceea ce privește bolnavul mental ness merge, tulburările psihotice sunt unele dintre tulburările mintale mai severe – dintre care două simptome principale includ adesea iluzii și halucinații, conform resursei MedlinePlus a Bibliotecii Naționale a Medicinii din SUA.

În mod particular, iluziile sunt definite drept credințe false și sunt adesea grupate în subsecțiunile delirilor bizare (iluzii care nu sunt plauzibile, cum ar fi să crezi că organele tale sunt în locurile greșite din corpul tău) și în iluzii non-bizare (deliri care sunt posibile, nu este probabil, de parcă a crede un străin este îndrăgostit de tine). Dacă amăgirile unei persoane durează mai mult de o lună și nu prezintă simptome de schizofrenie, cum ar fi halucinațiile, pot fi diagnosticate cu tulburări delirante, conform Manualului de diagnostic și statistic al Asociației Americane de Psihiatrie al Tulburărilor Mintale, ediția a cincea (DSM-5 ).

Pentru a fi diagnosticată cu tulburare delirantă, amăgirea persoanei nu trebuie explicată și de alte tulburări, cum ar fi tulburarea dismorfică a corpului sau tulburarea obsesiv-compulsivă. RELATED: Cum să vorbim despre boala ta mentală la locul de muncă Potrivit Tatiana Falcone, MD, psihiatru la Clinica Cleveland, tulburarea delirantă este o condiție în care oamenii au credințe foarte puternice despre ceva care nu este adevărat – și deseori, acei oameni nu sunt capabili să distingă între acele „adevăruri” imaginate și realitate.

Ea adaugă că, atunci când cineva se confruntă cu aceste amăgiri, nu poate să vadă sau să realizeze că se confruntă cu gânduri paranoice sau delirante. DSM-5 subliniază, de asemenea, că tulburarea delirantă poate fi împărțită în șapte tipuri diferite: tip erotoman: Când persoana crede că o altă persoană este îndrăgostită de ele.

Tipul Grandiose: Când persoana crede că are un talent deosebit sau a făcut o descoperire grozavă. Tip de gelozie: atunci când persoana crede că un soț este infidel. Tipul persecutoriu: Când persoana crede că cineva este pe cale să-i ia și vrea să îi facă rău. Tipul somatic: Când persoana are amăgiri în ceea ce privește funcțiile corporale.

Tip mixt: Atunci când o persoană are mai multe tipuri de amăgire. Tipul nespecificat: Când o persoană are amăgiri care nu pot fi determinate în mod clar. RELATED: 6 imagini care captează perfect stigmatul de a trăi cu o boală mentală Tulburarea delirantă pare a fi rară – are o prevalență pe viață de doar 0,2%, pe DSM-5 – și afectează bărbații și femeile la rate egale, deși o face apar mai des la grupele de vârstă.

Potrivit Dr. Falcone, cei diagnosticați cu tulburare delirantă pot dezvolta din cauza unui istoric complicat, cum ar fi o boală tratată anterior, despre care cred că încă îi plagiează. Problemele senzoriale – cum ar fi deficiența de auz sau de vedere – au fost cunoscute că duc la tulburare delirantă, potrivit Dr. Falcone.

Clinica Cleveland adaugă că, deși nu se cunoaște cauza exactă a tulburării delirante, aceasta poate avea legături cu genetica, precum și cu factori biologici și de mediu. Deși nu există o vindecare reală pentru tulburarea delirantă, opțiunile de tratament includ de obicei terapia (cum ar fi terapia cognitiv-comportamentală) și / sau medicamente antipsihotice, spune dr. Falcone.

Cu toate acestea, ea adaugă faptul că prezentarea celor cu tulburări delirante cu dovezi care le dezvăluie credințele nu funcționează de obicei. „Este cu adevărat greu să îi ajutăm să se îndepărteze de gândul încapsulat”, spune ea. Pentru a obține poveștile noastre de top livrate în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul de informații Healthy Living 10 Toppings delicioase pentru Toast (în afară de avocado) Amestecă-ți micul dejun cu aceste combinații delicioase. (Gândiți piersici și prosciutto, caise cu ricotta și miere și multe altele!) De Alex Van Buren 16 martie 2018 Publicitate Salvați elipsisul Pin FB Mai mult Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text printare Pentru cei obosiți să vadă, să se gândească și să mănânce pâine prăjită cu avocado – s-ar putea întâmpla! – Opțiunile sunt necesare.

Indiferent dacă aveți felii de pâine înghețate sau aveți lucruri proaspete la îndemână, avem idei pentru dvs. dincolo de avocado (delicios). Caise cu ricotta, miere și piper negru Această rețetă necesită acces la piața unui fermier în perioada potrivită a anului. Când caisele sunt dulci și în sezon, sunt greu de învins în fața produselor.

Fructul are nevoie de altceva atunci când este feliat și stratificat pe pâine prăjită, dar dacă ai ricotta sau mascarpone și un pic de piper negru, plus o năpârlită de miere pentru un plus de dulceață, dacă ai nevoie, vei fi foarte fericit, într-adevăr. Ratatouille și brânză de capră Un alt jucător de sezon este ratatouille.

Puteți face o versiune foarte de bază folosind această rețetă sau puteți petrece un timp creând un lot mare folosind aceasta. Cu toate că te apropii de asta, clasicul francez este un mod minunat de a-ți împacheta legumele – este încărcat cu roșii, dovlecei de vară și ardei gras – primul lucru dimineața. Adăugați un pic de brânză de capră sau un ou prăjit moale pentru proteine.

Piersici cu prosciutto și busuioc Așa cum este valabil pentru curmele învelite în slănină, piersicile dulci fac o folie excelentă pentru prosciutto sărat. Adăugați frunze minuscule de busuioc pentru luminozitate și frumusețe. RELATATE: 26 Rețete uimitoare de avocado pentru smochinele obsedate de avo (Da, tine) și mascarpone Dacă aveți în mână smochine excelente de pe coasta de vest, turcești, francezi sau italieni, faceți acest lucru.

Source : https://evalom.com/tip-mixt-atunci-cand-o-persoana-are-mai-multe-tipuri-de-amagire-00060836.html