Az egyetlen alkalmazandó stratégia a DEA, amely felkészült a telefonálás szabályozására?

Az egyetlen alkalmazandó stratégia a DEA, amely felkészült a telefonálás szabályozására?

Ezeknek a technológiáknak köszönhetően az összes kezelési szakember felhasználhatja az IKT -t a kezelés, a diagnosztizálás, valamint az egészségügyi problémák elkerülésére, valamint a sérülések, a feltárás, valamint az értékelés cseréjére, valamint a kezelési beszállítók utasításaira. az egyének egészségének és hálózataik javításának célja.

A család vagy a barátok tagja (különféle helyekről) részt vehet ezekben a megbeszélésekben, és megértheti az egész háztartás egészségügyi jártasságának javítását célzó szakértői tippeket is. A javasolt egyedi kérdés felhalmozza az egyik legfrissebb betekintést a témában az alapvető és tudományos tanulmányokba, vadonatúj nézeteket nyitva a modern megközelítések irányába a testreszabott és precíziós gyógyszerekben is, elsősorban az emberek javára, amelyek bármiféle bármilyen szempontból, amelyek bármilyen esetben bármilyen módon A tényezőknek problémái lehetnek a prémium minőségű orvosi segítségnyújtáshoz.

Dr. Francesco Amenta, DR. A Gopi Battineni, a látogatók szerkesztõi kéziratokat online kell küldeni, regisztrálva, és bejelentkezni erre a weboldalra. Miután feliratkozott, látogasson el erre a webhelyre a belépési típushoz. A kéziratokat a határidőig lehet benyújtani. Az összes bejegyzés, amely átadja az előzetes ellenőrzést, a szakértői áttekintés. Az elfogadott dokumentumokat folyamatosan közzéteszik a folyóiratban (amint jóváhagyják), valamint a speciális aggodalomra adódó weboldalon szerepelnek egymással.

A tervezett dokumentumokhoz címet és rövid absztraktot (100 szót tekintve) el lehet küldeni a szerkesztői irodába a weboldalon található nyilatkozat céljából. A benyújtott kéziratokat nem kellett volna elengedni korábban, és nem kellett volna jelen lenni más helyeken (a szemináriumi eljárásokon kívüli dokumentumok kivételével). Az összes kéziratot széles körben elismerték egy-egy-vak peer-felülvizsgálati eljárás útján.

Vizsgálja meg ezt a jelentést a jövőbeni telefonálás növeléséről

Journal of Personalized Medicine egy globális, az átnézett nyílt akadálymentesség, az MDPI által közzétett havi folyóirat. A kézirat benyújtása előtt kérjük, nézd meg az írók weboldalának útmutatásait. A magazin rövid cikkfeldolgozási költsége (APC) ebben a nyílt hozzáférésű folyóiratban 2000 CHF (svájci frank). A benyújtott papírokat jól formázni kell, és jó angolul kell használni.

A telefonálás átalakítja az idén 20 -at. Húsz évvel azután, hogy a gyógyszertárak hozzáférhetőségének megőrzésének és bővítésének egyik módjaként jelentkezett az egész országban, az észak -dakotai ország egész területén, a tele -innovátorok steril intenzívebb, biztonságos gyógyszeres tárolóhelyet, orvosi ellátási konzultációkat, valamint még sok mást mozognak. Jessica Adams, D., Degulative Events for Wewulative Events Events rendezvénye, a Teleporma a kísérleti munkából 25 államban ment a jóváhagyott módszerre.

Mivel a farmakológusok, a szolgáltatók, a betegek, a fizetők és a szabályozók elismerik azokat az előnyöket, amelyeket a Telehealth gyógyszertárakkal kínálhat, a technológiai alapú szolgáltatások továbbra is bővülnek. A legalapvetőbb a telefonálás lehetővé teszi a gyógyszerész számára, hogy egy távoli adagolási weboldalt felügyeljen a HIPAA-kompatibilis, kétirányú audiovizuális innováció révén. A farmakológus távolról figyeli a telefonos technikusokat, validálja a recepteket, és tanácsot ad a fogadó gyógyszertári területükről a betegek számára is.

Ezen az oldalon

A legutóbbi bővítések között szerepel a távoli ellenőrzés használata a tiszta és steril IV -es romláshoz az észak -karolinai egyetemen (UNC). A farmakológusok láthatták annak a lehetőségnek a lehetőségét, hogy egyensúlyba hozzák a munkát számos gyógyszertárban, amelyek a BD Pyxis IV előkészítést használják a steril IV szolgáltatások előkészítéséhez, megvitatták a Lindsey B -t. Amerine, Pharm, D., MS, BCPS, a gyógyszertár igazgatója, valamint a klinikai oktatás társult tanára az Észak -Karolinában, az Eshelman Drug Store -ban, az Eshelman Drug Store -ban, az Észak -Karolinában.

További információ a digitális egészségről

A pyxis rendszer gravimetrikus alapú modern technológiát használ a leginkább a legnépszerűbb termékek megfontolására és ellenőrzésére, az Amerin leírt. A rendszer fényképezi az összetételi folyamatot, amelyet általában egy szakember kezeli, és amelyet egy szomszédsági farmakológus is értékel. Mivel a helyszíni gyógyszerész a rendszer által létrehozott fényképeket használt, nem volt nyilvánvaló különbség a képek a következő területen vagy 25 mérföld távolságban történő értékelése között.

« Amikor elvégeztük a tanulmányt, az államnak nem volt politikája az ilyen típusú telefonálással kapcsolatban » – mondta Amerine. »Amikor a Covid-19 járvány elindultak, » lemondást kaptunk az [Állami] Drug Stoar Board-tól, hogy elvégezzük ezt a távoli steril termék-ellenőrzést, amíg a wellness vészhelyzet tart « -mondta a nő. »Következő erőfeszítésünk az, hogy hosszú távon rutinszerűen képesek vagyunk rutinszerűen felhasználni a webhelyek több munkavégzését.

Ha nem kapcsolódik a gyógyszertárhoz, akkor felszabadítja Önt, hogy több időt töltsön a betegekkel. »Roger Rose, az RPH, a Wickenburg Közösségi Healthcare Institice Drug Store Solutions igazgatója 2019 -ben nyitotta meg az első telefonosságot Arizonában. Wickenburgnak már régóta https://uberant.com/users/ErnoRanta/ volt műholdas klinikája a Kongresszus városában, amely 16 mérföld távolságban van.

A Wickenburgba irányuló hajtás a vények betöltésére nem folyamatosan működőképes az emberek számára. « Naponta kétszer szállítunk a kongresszusi klinikára, mégis ez sem mindig működött » – mondta Rose. « Az egyéneknek még mindig haza kellett menniük, miután a központjukba mennek, majd később visszatérnek, vagy talán másnap.

Source : https://evalom.com/az-egyetlen-alkalmazando-strategia-a-dea-amely-00095627.html