çekim yöntemleri Portre Çekim Teknikleri

Portre Çekim Teknikleri

Content

Easy-Layout Editor Easy-Layout Editor Easy-Layout Editor Baskı almadan önce PDF’ler ve görüntü dosyaları gibi belgeleri Windows bilgisayarınızda tek bir sayfada birleştirin. Easy-PhotoPrint Editor Easy-PhotoPrint Editor Easy-PhotoPrint Editor Yazıcınızla yaratıcı olun ve kağıt tasarımlarınızı kişiselleştirin. Ev Yazıcıları Ev Yazıcıları Ev Yazıcıları Kaliteli sonuçlar sunan işlevsel ve şık ev fotoğraf yazıcıları ve hepsi bir arada yazıcılar.

Fotoğrafçılıkta altın saat, gün ışığının ilk ve son saatleridir. Halo gibi portreler için istediğiniz yumuşak ışığı bu saatlerde elde edebilirsiniz. Dünyadaki herhangi bir yer için ışığın karada, gündüz veya gece nasıl düşeceğini görmenizi sağlayan, harita merkezli bir güneş ve ay hesaplayıcısıdır. Özellikle sabahın erken saatlerinde çekim yapmayı planladıysanız, güneşin tam olarak nereden doğacağını kesin olarak belirlemeniz zordu. Bu uygulama ile güneşin doğacağı yeri kolayca tespit edebilirsiniz. Zaman çok önemliyse ve görselinize son dokunuşu yapmanız gerekiyorsa Adjustment Brush ile öznenizin tenine uygun biçimde rötuş uygulayın ve güzel bir portre elde edin…

Canon Yazıcınızla Bir Dış Mekan Macerası Yaratın

Portre fotoğrafının altın saateri ise ışığın yatay konumda geldiği gün doğumu ve gün batımının hemen önceleridir. Suni ışık olarak flash kullanacaksanız önünde bir beyaz geçirgen olmalı. Örneğin benim kullandığım Speedlite600EX-RT flashın bu aparatı var. Sizde yoksa flaşın önüne beyaz bir kağıt (dosya kağıdı) tutun. Böylece alında, yanak ve çene çıkıntılarında parlamalardan, ışık patlamalarından kurtulursunuz. Ustanın kısa bir süre işe ara vermesini isteyebilirsiniz; ama yapılmış olan şeyi yineleme olanağı yok.

çekim yöntemleri

Multipurpose video cameras Çok amaçlı video kameralar Multipurpose video cameras Esnek film çekmenin gücünü keşfedin. EOS R Lensleri EOS R Lensleri EOS R Lensleri EOS R için eşsiz özelliklere sahip tam kare aynasız RF lensler. Bu atölye esnasında uygulamalı olarak damla bahsegel yeni adresi fotoğrafı çekeceksiniz. Üstelik portfolyonuza daha güzel fotoğraflar ekleyeceksiniz. Düşük ışık koşullarında footğraf çekmek zorundaysanız, kameranızın pozlama derecesini pozitif tarafa doğru kaydırın. Bu değer birçok DSLR kameralarda 1/3’lük artışlarla -3 ila +3 arasındadır.

Ürün Fotoğrafı Nasıl Çekilir? Ürün Fotoğrafı Çekim Teknikleri Nelerdir?

İşte mevsimi en iyi şekilde yakalamanıza yardımcı olacak 10 ipucu. Yerel parklarda, pistlerde, sahalarda ve hatta büyük etkinliklerde harika görüntüler çekebilirsiniz. Spor çekimleri için bazı faydalı ipuçlarını burada bulabilirsiniz.

Source : https://evalom.com/cekim-yontemleri-portre-cekim-teknikleri-00094446.html