Den bedste strategi at bruge til live godt – NHS

Den bedste strategi at bruge til live godt – NHS

For at tackle denne bekymring skal vi først forstå fortolkningen af ​​de 2 faktorer: Globe Health and Wellness-organisationen specificerer dette udtryk som en tilstand af følelsesmæssig, fysisk, psykologisk, åndelig såvel som social velvære som relateret til ens seksualitet; Dette omfattede adfærdsmæssig tilgang til strategi til seksualitet og sexrelaterede partnerskaber ud over et utal af ærlige og moralske beslutningstagningselementer.

Jeg ønsker at fremhæve, at denne definition blev (for nylig) opdateret af CHAC (en subspecialiseret afdeling for CDC) for at omfatte et fokus på en persons sundhed og velvære. Som anslået af SMSNA (Society of Sexual Medicine i De Forenede Stater og Canada) betyder seksuel sundhed betyder noget! Det er et vigtigt stykke af dit generelle helbred såvel som wellness.

Google -kilder bruger nedenstående sætninger til denne fortolkning: valg, der er foretaget for at øge eller sænke ens personlige helbred. At træffe de rigtige valg til at deltage i de rigtige handlinger, hvilket følgelig øger ens livsstil såvel som forebyggelse af tilstandsmetode til handlinger, der overholder personens smag, holdninger og også værd værd.

Den endelige vejledning til livsstilsvalg og personlig velvære: Beslutninger, …

I løbet af mit 20-årige erhverv i ovennævnte underspecialiteter har jeg faktisk opdaget en betydelig funktion af disse valg i deltagelse af ens generelle helbred. Men i dag vil vi forsøge at skade overfladearealet for dets forbindelse til seksuel sundhed og velvære. Nedenfor er en hurtig fortegnelse, som enhver person kan øve af sig selv for at forbedre deres kønsrelaterede sundhed og velvære: aerob og også cardio-træning tillader en forbedret fysisk tilstand til øget blodcirkulation til alle kropsdele bestående af sexorganer af fyre og også kvinder, som også består af kapillærens mindste diameter.

Regelmæssig træning øger ligeledes flere naturlige kemikalier i vores hjerne, som også er afgørende variabler i seksuel velvære og behov. Frustrationer, enhver muskelspænding og også stivhed, ledssmerter & Smerter af enhver form for kropskomponent fra hoved til tå kan være en skjult irritation for kroppen. Denne « irritation » eller « smerteprocedure » erobrer kraften i kroppen, der er nødvendig for at blive klar til ideel libido eller fysisk udholdenhed forbundet med kønnene.

Tobak: Udover alle de forskellige andre elementer, der inkluderer hjerteproblem & kræftceller i de langvarige. Det er vigtigt at huske på, at hver gang du ryger en cigaret, kommer alle dine kapillære ind i en tilstand af vasokonstriktion. Dette mindsker de ideelle transportnæringsstoffer såvel som hormonelle agenter til de rigtige organer, der er nødvendige for seksuel sundhed og funktion.

Den ultimative guide til 101 Bedste sundheds- og fitness -citater – Sund livsstil …

Øget alkoholforbrug har betydelige bummervirkninger på den overordnede funktion af kroppen, der ligeledes består af seksuel præstation, funktion og også sundhed. 8 -10 timers søvn er det passende tidspunkt, der tillader kroppen. Noget meget mindre eller ekstra på en konsekvent basis kan påvirke kroppens funktion på flere separate måder, der består af den samlede seksuelle sundhed og også funktion.

5 l Hver dag Undgå sukkerarter Dette kan « karamellisere » din kapillær og også holde sig til dine kropsorganer, som på et tidspunkt er giftigt for din krops sundhed og wellness og har også forhindret raffinerede fødevarer overskud: De er ikke gode! Så udskift dem med flere frugter, grøntsager samt kornbegrænsning af din kulhydrat/ fedt & Kolesterolforbrug mindsker din spændingsgrad/ hæv dine tilfredse stemninger og selvtillid og også selvtillid falder din stress arbejdstid samt forbedrer din « me-tid » og interaktion i dine tidsfordriv og unikke afslapningsaktiviteter.

Men det er ligeledes vigtigt at bemærke, at de kan begrænses og undermineres Klik for at få adgang af enhver form for uopdaget underliggende fysiologisk/hormonel mangel. Jeg vil indrømme, at ovenstående forslag kan undervises af enhver form for ikke-læge adfærdsmæssig sundhedspraktiker såsom psyko-terapeuter, adfærdsist, livstræner, ernæringsfysiolog/diætist, personlig fitnessinstruktør samt andre. Men det er ekstremt vigtigt at anerkende på trods af alle specialisternes forslag og også hjælp, den nedre linje tænder du for såvel som at være vedvarende med ovenstående handlinger og også livsstilsvalg.

Lidt kendte spørgsmål om fysisk aktivitet forhindrer kronisk sygdom.

Alligevel afslører forbedring af bevis, at den mere naturlige og også sundhedsfokuserede strategi er nøglen til ens sexrelaterede; Sundhed/funktion/ydeevne. Af denne grund er værdien af ​​en seksuel sundhed og velvære & Medicinlæge. Sådanne læger er møbleret med det passende at være opmærksomme øre, ordentlig laboratoriescreening og også kønsrelateret wellness-forståelse Base. Sådanne unikke undersøgelser inkluderer typisk evaluering af dine niveauer af definerede hormoner, hormonelle agent biprodukter, vitaminer og også forskellige andre markører, der kan dirigere din sexrelaterede sundhedslæge til at skræddersy en effektiv plan for at maksimere din seksuelle sundhed og wellness, sex -Relateret effektivitet såvel som sexrelateret funktion tilbage til, hvad det plejede at være på din peak-state.

Payam Kerendian, Do Medical Supervisor hos Delight Medical & Wellness Center Han er familiemedlemmer teknik Læge med subspecialiteter i osteopatisk muskuloskeletalt medicin, hormonmiddeloptimering, overdreven vægtmedicin og er også medlem af både international kultur og også nordamerikanske samfund for seksuel medicinering.

https://forum.codeigniter.com/member.php?action=profile&uid=66825