Ei tunneta tosiasiallisia lausuntoja apteekkien roolista laajentua seuraavan vuosikymmenen aikana keskellä …

Ei tunneta tosiasiallisia lausuntoja apteekkien roolista laajentua seuraavan vuosikymmenen aikana keskellä …

: 4. 5 minuutin ajan pandemia-aikoina vähittäiskaupan apteekki-kokemus siirrettiin tyypillisesti perinteisiin paikkoihin. Vaikka markkinoilla oli erittäin vaivatonta digitaalista ja myös post-tilauksen apteekkivaihtoehtoja, monet riippumattomat apteekit ovat olleet hitaasti liikkuvia omaksumaan samanlaisia ​​tarjouksia. Pikemminkin he keskittyivät pääasiassa menestykseen siihen, mitä he varmasti tarjosivat vuosikymmenien ajan ajamalla jalkaverkkosivuston liikennettä kaupan käytäviin ja arviointilaskureihin.

Samoin kuin lääketieteen ammattilaisten työpaikat, jotka kohtaavat kiinni, COVID-19 altistuminen. Myöhemmin sähköiset ratkaisut, joita monet riippumattomat apteekit pitivät « huumekaupan tulevaisuuden » palveluita äskettäin kuin viime keväänä, ovat mitä asiakkaat odottavat heidän tarjoavan tänään.

Yritys on vuosien ajan antanut apteekkeja uusilla ja huippuluokan ratkaisuilla, jotta ne voivat tarjota parasta asiakashoitoa ja parantaa edelleen menestystä varten. Auttaakseen heitä ratkaisemaan tämän viimeisimmän markkinoiden muutoksen, MC, Kesson tuo erilaisia ​​elektronisia ratkaisuja riippumattomiin huumekauppoihin, jotta ne voivat kuitenkin palvella kuluttajiaan täydellisemmin ja myös missä he Tule käymään valitsevat tarjouksen.

Ei ole epäilystäkään siitä, että etäterveyden hyödyntäminen lähti koko pandemian. Vaikka monet henkilökohtaiset terveydenhuollon neuvottelut ovat tosiasiallisesti ottaneet huomioon paluun, asiakkaat ja lääketieteen ammattilaiset ovat tulleet arvostamaan « konferenssin » mukavuutta käytännössä. Miksi apteekkarista halusivat asiakkaat nauttia täsmälleen samasta helpotuksesta? Kirjoita « tele » -konsultit. Toisin kuin henkilökohtaisen lääkkeen tarkistamisen aikana tapahtuvan neuvottelun ajoittaminen, potilaat saattavat tehdä niin toisesta sijainnista reaaliaikaisen videoleikkikeskustelun avulla, mikä väistämättä antaa farmakologille mahdollisuuden ehdottaa paljon paremmin potilaita, jotka ovat ei pystynyt tai kestäviä eteenpäin apteekissa.

Digitaaliset apteekkarit: Uusi aalto apteekkikäytännössä ja … tyhmille

Sen lisäksi, että työkalu voi myös auttaa apteekkarit varmistavat, että heidän asiakkaansa käyttävät lääkkeitään määrätyllä tavalla. « Puhelinvierailun aikana voit etsiä potilasta silmään ja nähdä myös juuri sen, mitä he näkevät », väittää Rick Sage, vähittäiskaupan vaihtoehtojen, naapuruston apteekkien ja myös terveyden ja hyvinvoinnin varatoimitus.S.

« Esimerkiksi, jos henkilö kysyy, » mitä väritablettia etsin?’, voit pyytää piirtämään heidän reseptinsä ja saada heidät myös pitämään pillerin varmistaaksesi, että se on sopiva. Se on parempi tapa harjoittaa. »Kun ihmiset ilmestyvät apteekkiin ja kysyvät epämiellyttävästä yskästä tai hyönteisten puremasta, apteekkarit voivat yleensä ohjata heitä kohti reseptilääkettä.

Näissä olosuhteissa ainoa helposti saatavilla oleva vaihtoehto on lähettää asiakastalo ja saada heidät myös soittamaan lääkärilleen. Ei liian kaukana tulevaisuudessa Wellness Mart Pharaciesin apteekkisteillä on kuitenkin varmasti toinen valinta: he voivat tarjota asiakkailleen lääketieteen ammattilaisen puhetta kaupassaan sekä erikoistuneen arviointialueen henkilökohtaisessa yksityisyydessä.

Jos digitaalinen haku neuvoja päättyy lääkärin tarjoamiseen, apteekki voi täyttää sen henkilölle paikalla. « Suurimpien esteiden joukossa, joita riippumattomat apteekit tänään kohtaavat. « Myymälässä olevia etälääketieteellisiä palveluita lisää, että ylimääräinen kerros sisällytetty terveydenhuolto huumekaupan kokemukseen. »Takeout- tai päivittäistavaroiden ostaminen puhelinsovelluksen kautta ei ole enää ainutlaatuisuutta, se on normi, etenkin pandemian aikakaudella.

Kanadan farmasian opiskelijoiden e-terveydenhuollon lukutaitopäiväkirjojen tutkiminen

Useimmat suuret huumekaupan ketjut ovat olleet Internet-vähittäiskaupan tilassa useita vuosia. Ratkaisut vaihtelevat yhdellä napsautuksella reseptilääkkeistä nopeaan COVID-19-rokotusohjelmaan. Vaikka monet alueelliset huumekaupat hyötyisivät merkittävästi tällaisten verkkoystävällisten palvelujen tarjoamisesta, monista puuttuu lähteitä niiden luomiseksi tai ylläpitämiseksi. Pienempien vähittäiskaupan auttamiseksi omaksua omat E, apteekkivaihtoehdot, MC, Kesson on osoittamassa terveys- ja wellness Mart Digital Pharmacy -sovellusta, joka on uusi elektronisten ratkaisujen laaja.

Uudessa elektronisessa kaupassa on varmasti Internet sekä sovelluspohjainen yksittäinen sivusto, HIPAA-yhteensopiva kaksisuuntainen viestintäarviointi, elintärkeät tiedot sekä täyttämällä osoittimet. « Huumekaupat, jotka heti kun hallittiin ilman vankkaa Internet -palveluissa, ja myös mobiililaitteiden terveys- ja hyvinvointia koskevat lääkkeet eivät yksinkertaisesti pysty tekemään niin », Sage sanoo. « Tämän upouuden digitaalisen lääkkeen tarjoaman avulla apteekkarit eivät vain säästä aikaa ja lisäämään potilaidensa kanssa, mutta lisäksi mahdollisesti mahdollisesti joutuvat vielä enemmän potilaita yhteisöissä, jotka lopulta paranevat potilaan saavutettavuutta. »Mikä on tavoite.

Yrityksenä, jolla on tätä tarkoitusta, MC, Kesson on omistautunut auttamaan apteekkeja menestymään sähköisen hyvinvoinnin aikakaudella ja jatkamaan parhaan yksilöllisen kokemuksen tarjoamista toteutettavissa. Alun perin julkaistu 10. kesäkuuta 2021.

Artikkelit integroidusta apteekakaupan tutkimuksesta & Käytäntö toimitetaan alla

https://godotengine.org/qa/user/TomSchneider