Τα γεγονότα σχετικά με την έρευνα για την ψυχική υγεία αποκαλύφθηκαν

Τα γεγονότα σχετικά με την έρευνα για την ψυχική υγεία αποκαλύφθηκαν

Αυτοί οι τύποι στύσεων συνεπάγονται ζωτικά φυσικά συστήματα και επίσης διαδικασίες. Μια διαταραχή σε οποιαδήποτε από αυτές τις διαδικασίες μπορεί να δημιουργήσει ED. Αυτά περιλαμβάνουν: Ανήσυχα συστήματα besselsmuscleshormonesemotions, ψυχολογικά προβλήματα υγείας και ευεξίας όπως το άγχος και επίσης το άγχος και το άγχος μπορούν επίσης να επηρεάσουν ακριβώς πώς ο εγκέφαλός σας σηματοδοτεί τη φυσική ανταπόκριση του σώματός σας. Όταν πρόκειται για μια στύση, το άγχος καθώς και το άγχος και το άγχος μπορούν να διαταράξουν ακριβώς πώς ο εγκέφαλός σας στέλνει μηνύματα στο πέος για να επιτρέψει την πρόσθετη κυκλοφορία του αίματος.

Η εμπειρία του ED μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές συμπεριφοράς που προσθέτουν στην αγωνία και επίσης τις εμφανίσεις του ED. Οι παράγοντες για την ED διαφέρουν ανά ομάδα ηλικίας, αλλά γενικά συμμορφώνονται με: το Psychological ED (γενικά ανησυχία καθώς και αγωνία) επηρεάζει το 90 τοις εκατό των εφήβων και επίσης τα αγόρια. Αυτές οι περιπτώσεις είναι σχετικά βραχύβια. Το προσωπικό και επίσης επαγγελματικό άγχος, όπως το πρόβλημα της σχέσης, είναι ο κύριος παράγοντας για τον ED σε παιδιά μεσήλικας.

Η προσκόλληση σε περιστάσεις της ζωής μπορεί να προκαλέσει επαρκή άγχος και επίσης την αγωνία να οδηγήσει σε ED: προβλήματα εργασίας, απώλεια ή προβλήματα άγχους, καθώς και συγκρούσεις ή απώλεια ενός αγαπημένου μνήμη των γηράσκοντος σε υγειονομικές επιβαρύνσεις, έναν από τους βετεράνους με μετατραυματικό άγχος και άγχος Το πρόβλημα (PTSD) διαπίστωσε ότι το PTSD αύξησε τον κίνδυνο για δυσλειτουργία που σχετίζεται με το φύλο κατά περισσότερο από τρεις φορές.

Η κατάθλιψη και το σεξ: παρενέργειες SSRI … Ιδέες

Αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει άλλες συνθήκες υγείας που μπορούν να δημιουργήσουν ED. Η ένταση καθώς και η αγωνία μπορούν επίσης να επιδεινωθούν ή να μετατραπούν σε πολλά προβλήματα ευεξίας. Μια μελέτη του 2013 συνιστά το ED να μπορεί επίσης να είναι δείκτης κινδύνου για μελλοντικές καρδιακές παθήσεις. Διάφορες άλλες υγειονομικές συνθήκες που σχετίζονται με το ED αποτελούνται από: αγγειακές ασθένειες χοληστερόλης της πίεσης του αίματος, η ασθένεια του ατόμου που συμβάλλει στην ED, συμπεριλαμβανομένων: Ο τρόπος ζωής, το συναισθηματικό ED συχνά τείνει να φύγει με το χρόνο.

Η θεραπεία βασίζεται σε αυτό που δημιουργεί το άγχος και το άγχος και την αγωνία σας. Η θεραπεία για συναισθηματικές πηγές ED συνήθως συνεπάγεται θεραπεία. Η θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεσπάσετε από το άγχος και το άγχος ή το άγχος και το άγχος και ο κύκλος ED. Υπάρχει :: θα ασχοληθείτε με έναν θεραπευτή για να εντοπίσετε και να επιλύσετε σημαντικό άγχος ή παράγοντες άγχους και άγχους, ώστε να μπορείτε να τα διαχειριστείτε.

: Αυτή η θεραπεία επικεντρώνεται στην εντυπωσιακή ευχαρίστηση παρά στη διέγερση και επίσης στο φύλο που σχετίζεται. Σκοπεύει να μειώσει την πτυχή του άγχους δημιουργώντας ακόμη πιο ασφαλή και αξιόπιστη σεξουαλική ζωή. Ο ιατρός σας θα περιγράψει σίγουρα τον Ed σε σας πλήρως λεπτομερώς. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των προβλημάτων και επίσης αφορά που προκαλείται από την απουσία γνώσης.

Περισσότερα για τη διαχείριση και τη θεραπεία του άγχους

Οι λύσεις ενδέχεται να διαφέρουν από την προσπάθεια επίτευξης αναψυχής για την επανενεργοποίηση της δημιουργικότητας. Εναλλακτικές θεραπείες θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν με το άγχος και το άγχος, καθώς και το άγχος και το άγχος. Οι σύγχρονες θεραπείες περιλαμβάνουν: Τεχνικές χαλάρωσης Μεταμετάλλευσης. Η μελέτη έρευνας αποκαλύπτει ότι ο προβληματισμός μπορεί να αλλάξει τη χημεία του εγκεφάλου και επίσης να μειώσει το άγχος. Ωστόσο, υπάρχει πολύ λιγότερη απόδειξη που υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα αυτών των εναλλακτικών θεραπειών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές θεραπείες, καθώς και τα ναρκωτικά για το άγχος και το άγχος καθώς και το άγχος.

Ορισμένα φυσικά Ο, τι χρειάζεσαι βότανα και επίσης συμπληρώματα διατίθενται στο εμπόριο για το ED καθώς και το άγχος και επίσης το άγχος. Αυτά τα συμπληρώματα αποτελούνται από: Panax ginseng, ένα κινεζικό και ανατολίτικο φυσικό βότανο που είναι διαθέσιμο στο είδος των δισκίων ή σε ένα maca creamblack, ένα λαχανικό προέλευσης βοηθά να ανακουφίζει την ένταση καθώς και να ενισχύσει τη σεξουαλική απόδοση Kava, ένα φυτό που μπορεί να βοηθήσει να ασχοληθεί με το άγχος και ενισχύστε το χαμομήλι της διάθεσης, ένα φυτό που βοηθά στη μείωση των σημείων και των συμπτωμάτων του στρες και του άγχους, μιλάμε πάντα με τον ιατρικό σας επαγγελματία πριν επιχειρήσετε βότανα, καθώς και συμπληρώματα για οποιαδήποτε ανησυχία για την υγεία και την ευεξία.

Για παράδειγμα, ο Kava θεωρείται ότι δημιουργεί σοβαρές βλάβες του ήπατος καθώς και εκτός νόμου σε πολλά ευρωπαϊκά έθνη. Άλλες πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες αυτών των φυσικών βοτάνων και επίσης συμπληρώματα αποτελούνται από αλλεργίες, queasiness και πολλά άλλα. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το βοτανικό φάρμακο δεν ελέγχεται από το u.μικρό. Τρόφιμα καθώς και Διοίκηση Ιατρικής (FDA) και δεν υπόκειται στις εκτεταμένες δοκιμές και τις μαρτυρίες ασφαλείας που απαιτούνται πριν από την εξουσιοδότηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Μια αμερόληπτη άποψη μιας συστηματικής ανασκόπησης που διερευνά την αποτελεσματικότητα του …

Σε πολλές περιπτώσεις, το άγχος καθώς και η αγωνία μπορεί να ενισχύσουν τον κίνδυνο για τον ED, ωστόσο δεν το ενεργοποιείτε. Μιλήστε με τον ιατρικό σας επαγγελματία εάν έχετε οποιοδήποτε είδος άλλων σημείων που πηγαίνουν μαζί με τον ED. Θα είναι σε θέση να βοηθήσουν να προσδιορίσουν την αιτία και ενδεχομένως να το αντιμετωπίσουν. Μία από τις πιο τυπικές θεραπείες για το ED περιλαμβάνει: Ο τρόπος ζωής των θεραπειών περιλαμβάνει: Συμβουλευτική σεξουαλικού άγχους Συμβουλευτική και επίσης διατήρηση ενός υγιούς βάρους που χρησιμοποιούν το τσιγάρο που χρησιμοποιούν τις θεραπείες χρήσης αλκοόλ για το ED είναι τυπικά πραγματικά αποτελεσματικές.

Η ανικανότητα μπορεί να είναι ένας πολύ πρώτος δείκτης συγκεκριμένων χρόνιων ασθενειών, που αποτελείται από καρδιακή ασθένεια. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που είναι απαραίτητο να συζητήσετε τα συμπτώματα ED με τον ιατρικό σας επαγγελματία. Ο εντοπισμός ενός λόγου για το ED σας μπορεί να βοηθήσει το γιατρό σας να αναγνωρίσει καθώς και να χειριστεί διάφορα άλλα προβλήματα υγείας που μπορεί να βιώνετε.

Άρθρα από το περιοδικό Journal of Famle & Η ιατρική της περιοχής δίνεται εδώ χάρη

https://bookmarkingglobal.info/story.php_id=64336.html

Source : https://evalom.com/page-31-2-00095598.html